Dubstep eller Hardstyle?

Vilket är bäst, Dubstep eller Hardstyle? Här har ni 3 alternativ var, vi börjar med 3 dubstep låtar!

Dubstep!

Hardstyle!



Bra och Dålig dag ....

Grattis Liverpools nya kung Luis Suarez till mesta mästarna i copa América ! YNWA!!!









Idag blev det en mycket trevlig resa med bästa Niklas och bästa Jessica ner till Linköping. Först lite shopping eller de blev inte så mycket shopping med ett par Björn Borg kallingar är ju alltid något. Efter det drog vi till Flygplans Museet där, jag och Niklas tyckte det var intressant men jessica tyckte nog inte det var så spännande ;). Efter maten var det dags för resans höjdpungt, CLOETTA! Det blev massa godis men Niklas och Jessica var nog en aning värre

 


Niklas kommentar: Efter ungefär 10 min på cloetta och 308 kr senare kan det se ut såhär. 4 kilo :-)

.







När jag kom hem igen var det ca 1 timma innan träning och det är nu den dåliga nyheten kommer... mitt andra knä är inte heller som de ska nu. Vad ska man göra? Blir ju inte precis bättre att sitta hemma och häcka. Men samtidigt så kan ja ju inte träna heller. Snacka om ond spiral...



// Jesper Ricklund
2011-07-25 @ 22:38:22 Permalink

Skräll och Final!

Vill börja mitt inlägg med att sörja för de döda i Norge!!!! Så tragiskt att sånt får och kan hända!

 

 

Sen vill jag fortsätta att säga Grattis till Lewis Hamilton en liten skrällseger i dagens F1 race i tyskland! Mycket stabilt kört och ledde större delen av racet!

 

 

Ikväll Är det äntligen dags för final i Copa America. Efter att båda storlagen Brasilien och Argentina åkt ut så är det final mellan Paraguay och Uruguay. Jag som är liverpool supporter håller självklart tummarna för Uruguay och Luis Suarez som vart framröstat som cupens näst bästa spelare av aftonbladet! Forza Luiz !

 

 

 

 

// Jesper Ricklund


Din Låt Räknas Med !

Dags att göra en liten partylista och jag vill att DU ger mig ett förslag som DU vill komma med i listan.

Antingen kommenterar du här eller så skriver du till mig på FaceBook.

Listan kommer ut på bloggen i slutet av månaden.







OBS! Endast seriösa förslag!

// JesperRicklund




Grattis Japan

Efter att ha slagit ut värdnationen Tyskland så tänkte jag " skönt då får vi möta Japan i Semifilan då får vi minst ett silver". Men ack så fel jag hadde. Den som spelat 100 kr på att Japan skulle vinna VM borde ha en rätt bra slant i plånkan nu. Jag tycker Japan är ett värdigt lag/land att vinna VM. Japan är ett lag som ALDRIG ger upp, och tycker även synd om Japan med tanke på översvämmningen. Även om jag hejade på USA som hade VMs snyggaste spelare i truppen (gissa vem) så säger jag ett STORT GRATTIS JAPAN


 


// Jesper Ricklund




Boring Bosnia!

Vad trött man blir när fotbolls spelare faller som korthus i en blåsig augustidag! Vad trött man blir att dom alltid ska hålla på att pilla på bollen när dom fått en frispark emot sig! Vad trött man blir på domare som inte vågar att plocka upp det andra gula kortet på en spelare bara för att de gått 20 min in i matchen! Vad trött man blir att lagen som gör så här tjänar enormt mycket på de !

 

Ah ni fattar vart jag vill komma!

När jag och pappa brukar titta på handboll säger vi till varandra "Tänk ifall fotbolls spelare kunde vara lika ärliga som handboll spelare". För en handbolls spelare lämnar alltid bollen när dom fått en domslut emot sig och en handbolls spelare ramlar inte så fort man får en liten knuff i ryggen!

Ibland så blir man så ledsen och frustrerad för det förstör den sporten som älskas av mest personer i världen.

Jag som även är fotbollsdomare för yngre killar och tjejer märker ju att dom försöker göra samma sak som sina idoler i Serie A, Laliga, Premier League.

 

Igår tittade jag på Örebro SK - FK Sarajevo i Europa League kvalet, och jag tror jag räknade till 5-6 gånger Sarajevo spelarna låg och ojade sig att de hade så ont och värst av allt var att de höll sig för ansiktet varje gång också! Jag tycker det är så enormt tråkigt.... sen säger jag ju inte att de lag jag håller på är felfria det är dom absolut inte men det förstör ju fortfarande lika mycket om de är ett lag jag håller på eller om det är ett lag jag ogillar!

 

 

 

 

// Jesper Ricklund


Hockeyabstinens!

Tänkte skriva lite om ett par mer intressanta saker än vad jag har för min på dagarna, nämligen Hockeyallsvenskan.


Ni som känner mig vet ju att jag är riktigt riktigt soprtintresserad och jag kan ju inget annat än vara stolt över att Örebro är Sveriges bästa sportstad 2011!

Som sagt så tittar jag mycket på sport. Jag tittar mycket på fotboll allt från syrran i Rynninges f97 till ÖSK men jag tittar även mycket på hockey också. Så jag tänkte samla ihop mina tankar om Örebro Hockeys kommande säsong i hockeyallsvenskan!

 

Nu när Örebro Hockeys trupp nästkommande säsong är spikad är det nog inte bara jag som har lite hockeyabstinens. Jag måste säga att det ser ENORMT intressant ut och jag hoppas hoppas hoppas att det är våran tur att ta klivet upp i hockeyns finrum!

Mina tankar om nyförvärven


# 01 Nicklas Dahlberg: Nicklas är en 26 årig målvakt som närmast kommer från Modo där han var andra målvakt efter Tuomas Tarkki. Nicklas stod 11 matcher i elitserien och 1 match för Sundsvall i Hockey allsvenskan. Innan det har han vart i Skellefteås A-lag och ungdomsakademi. Tror han är en mycket lovande målvakt och jag tror även han tar 1:a platsen i mål före Andro Michel!

 

# 35 Andro Michel: Andro kom både från våra nya "favoriter" Färjestad och en av våra största rivaler Bofors. Andro är en ung målvakt och har många fina år kvar på sin karriär (får vi hoppas). I FBK gjorde Andro 4 matcher och i Bofors gjorde han 31 matcher förra säsongen. Men enligt många Bofors bönder så håller han inte i matcherna när det verkligen gäller, men om inte jag minns helt fel så har Andro vart mycket bra matcherna mot Örebro och om matcherna mot Örebro inte är matcher när det väl gäller så vet jag inte riktigt. Men alla Örebroare vet ju att Boforsare är som dom är ;). Men jag tror Andro blir en mycket bra andramålvakt och kommer konkurera om 1:a platsen bakom Nicklas.

 

# 40 Jens Skålberg: Jens är en gammal gobit som spelade i Örebro säsongen 06/07 då han gjorde 24 poäng på 41 matcher i div 1 vilket JAG tycker är absolut godkänt. Efter flytten från Örebro och Färjestad blev han finsk mästare med TSP. Jens är en rätt teknisk back och tydligen rätt bra på grillorna också och om man kollar hans statistik så gör han rätt mycket assist så bra passningspelare måste han ju också vara då! Jag tror Jens kan bli en ny "gunderson"

 

# 58 Joel Johansson: Joel Johansson har jag inte så mycket koll på mer än att han är en 20 årig back som kommer från Troja/Ljungby där han också har spelat hela sin karriär. Joel gjorde en mycket bra säsong i Troja enligt många där han gjorde 28 poäng på 51 matcher 9 mål och 19 assist. Tror Joel kommer bli en stabil back i årets trupp.

 

# 61 Peter Andersson: Den 20 åriga backen Peter Andersson som nyligen blev uttagen till Canucks rookieläger kom till Örebro från Frölunda. Han blev förra säsongen utlånad till Borås där han gjorde 30 matcher men ändast 4 poäng! Men Peter är en mycket stor och start tvåväggs back som rensar upp framför målet istället (typ som Warg) och det behövs ju väldigt mycket det också.

 

 

# ? Jared Aulin: Förra året spelade han för våra rivaler Leksand men som inte fick nytt kontrakt där. Just där tror jag att Leksand har gjort bort sig. Tror Jared skulle passa bra i Leksand i år också men kom till Örebro istället och det tackar vi för. 30 poäng på 36 matcher gjorde den spel och passnings skicklige centern.

 

# 14 Henrik Björklund: 20 år, 190cm, lång, 95 kilo tung och 52 utvisningsminuter förra säsongen i Rögle. Det låter som en sprillans ny Marcus Jonasén. Känns som ett byte rakt av bara. Marcus som ville lägga ner mer tid på sina studier ville inte ha nytt kontrakt i Örebro till denna säsong och har istället ersätts med den 20 åriga stora tunga forwarden. Jag hoppas det kommer smälla i sargen nu. För om du ska vara en ny Jonasén har du mycket att bevisa men jag tror på dig till 100% !

 

# 27 Emil Kåberg: Välkommen till Sveriges bästa sportstad Emil "Guden" Kåberg. Vet ingentligen inte vad man behöver säga än att killen är regernade svensk mästare med Elitseriens bästa lag genom tiderna. Emil är en tuff och stor forward. Totalt i allsvenskan han har gjort 201 matcher, har 491 utvisning minuter men "bara" 66 poäng och i Elitserien har han totalt gjort 359 matcher, 710 utvisningminuter men "bara" 69 poäng. Det känns som att Emil hällre köttar framför motståndarnas mål än att lira lite finlir. Man kan säga att Emil är motsatsen till Conny Strömberg. Emil kommer ha en enorm respekt bland både spelare och supportrar.

 

# ? Matt Keith: Om Matt har jag inte större koll mer än vad som jag hört om honom. Men det jag har hört om honom låter väldigt bra i mina öron. En hårt jobbande forward som är väldigt rutinerad med 503 AHL matcher. Tror Matt kommer visa sig vara en riktigt viktig värvning som Örebro har gjort. För om det är något vi behöver om vi ska upp i Elitserien så är det hårt jobbande folk längs hela banan!

 

 

 

Där har ni mina tankar om nyförvärven och ni tycker det är skit så sure jag skriver vad jag tycker!

 

 



 

// Jesper Ricklund

 


Bloggen är inte som den ska!

Som ni kanske ser så har det kommit upp flera av samma inlägg och det beror på att antingen "blogg.se" inte är som det ska eller så är det jag/min dator som inte är som de ska. (jag tror på det andra alternativet men de behöver vi ju inte säga till någon annan (A))

 

 

 


Det var ett tag sen!

Som vanligt får jag för mig att blogg sen efter ett par veckor slutar jag blogga. Men nu har jag bestämt mig att börja igen!

 

 

 

 

Så vad har hänt med mig nu då när jag inte bloggat på ett tag? Ja för det första har jag blivit singel igen... annars har de väll inte hänt nå mer än att jag har börjat träna fotboll igen efter ett par års frånvaro!

 

Så här i början på lovet har jag jobbat i 2 veckor men nu när "semestern" börjar har jag så sjukt tråkigt som idag tex har jag tvättat och vikt tvätt, haha ja då fattar ni nog hur tråkigt jag har haft de!;) men i helgen har de vart rätt roligt faktiskt. Har vart hos Niklas hela helgen och planerat resan till Kloten på fredag!! Så då drar jag Niklas och Krille iväg och fiskar fredag till lördag sen är jag hemma själv hela lördagen, och inte nog med det så planerar jag och Tobbe en resa ner till GBG i början av Augusti men!:D

 

Men Men ska väll fortsätta gå och vika tvätt-.-

Herrå !

// Jesper Ricklund


Vad tycker du om introt?


RSS 2.0